Particulier

Naast een complete behandeling van de binnen- en /of buitenkant kan men ook een deel ervan laten doen. Kijk bij ‘Behandelingen’ wat de mogelijkheden zijn.

Wij zijn betrouwbaar en klantgericht, gaan voor het beste resultaat met de juiste techniek. Geven deskundig advies en streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wellicht ontbreekt het u aan tijd, kunt u het om andere redenen niet zelf uitvoeren of gaat u uw voertuig inruilen en wilt u de inruilwaarde verhogen. Wij helpen u graag!

Verschillende weersinvloeden en andere verontreinigingen kunnen uw lak flink aantasten. Met de juiste poetstechniek komen de kleur en de glans van uw lak weer terug. Lichte krasvorming zal door middel van polijsten verdwijnen. En natuurlijk brengen wij een goede waxlaag aan om de laklaag te beschermen.

Ook het interieur is niet onbelangrijk.
Bij een complete behandeling wordt al het kunststof gereinigd en behandeld, met behulp van perslucht worden alle hoeken, gaatjes etc. meegenomen en de auto wordt geheel schoon gezogen (incl. kofferbak).
Is uw bekleding erg vies, dan kunnen wij een dieptereiniging uitvoeren. En ook de hemel van uw voertuig maken wij weer schoon. U zult versteld staan van het resultaat.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor een vrijblijvende prijsopgave.

Zakelijk

RDW en BOVAG erkend

Autodealers

Wij maken zowel nieuwe als gebruikte auto’s volgens afspraak klaar.

Wij zijn betrouwbaar en klantgericht, gaan voor het beste resultaat met de juiste techniek en geven deskundig advies voor de beste prijs/kwaliteit.

Om niet voor verrassingen komen te staan hanteren wij vaste prijzen voor nieuwe en vaste prijzen voor gebruikte voertuigen.
Bij de gebruikte voertuigen hanteren wij wel een meerprijs indien er sprake is van hondenharen, sterke vervuiling of bijzondere verontreinigingen. Indien van toepassing zullen wij u hierover tijdig informeren.

Bedrijfswagens

Voor het onderhoud van uw bedrijfswagen(s) kunt u bij ons terecht. Indien gewenst zorgen wij 1 of meerdere keren per jaar voor onderhoud. Hiervoor hanteren wij contractprijzen. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u een vrijblijvende afspraak, neem dan contact met ons op.

Wij informeren u graag over onze mogelijkheden!