Marco Steffens

Ik ben geboren in Steenwijkerwold (nu Onna) op 3 januari 1971. Jaren in Steenwijk gewoond en nu woonachtig in Zuidveen met mijn vrouw Angelique en onze twee dochters.

Het onderhouden van auto’s was mijn hobby. En nu heb ik er ook mijn werk van gemaakt. Mijn passie begon al op mijn 16e bij mijn brommer. Deze moest er altijd tiptop uitzien en werd dan ook na elk gebruik schoongemaakt en/of gepoetst. Vanaf het moment dat ik mijn eerste auto aanschafte ging die passie over op auto’s.

Mijn passie die ik heb voor het schoonmaken en onderhouden zie je terug in het resultaat. Ik houd niet van half werk. Met de juiste papieren en kennis van de huidige producten en machines zorg ik ervoor dat uw voertuig geheel naar uw wens wordt afgeleverd.

Angelique Steffens

Geboren in Steenwijk op 30 juni 1974. Altijd in Steenwijk gebleven en samen met Marco, en inmiddels onze twee dochters, wonen wij in Zuidveen. Dat Marco een passie voor auto’s had wist ik al vrij snel toen wij bij elkaar kwamen. Voor mij was er dan ook een ‘goede tweede plaats’ in zijn leven.

Uiteindelijk heeft hij de stap gezet om van zijn hobby zijn werk te maken. Als gezin staan we volledig achter hem. Ik ben begonnen om de administratie voor hem te verzorgen, maar inmiddels ook te vinden op de werkvloer.

Wij werken met heel veel plezier samen en hebben hetzelfde doel:
We gaan voor het beste resultaat.

Wij informeren u graag over onze mogelijkheden!